YURIIK VA JISMONIY SHAXSLARDAN UNDIRILADIGAN MOL MULK SOLIG‘I BO’YICHA TAQDIM ETILGAN IMTIYOZLAR VA SOLIQ STAVKALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi soliq tizimi, soliq qonunchiligiga kiritilgan o‘zgatirishlar ko‘rsatib o‘tilgan. Yuridik va jismoniy shaxslardan olinadigan mol-mulk solig‘i stvkalari, taqdim etilgan imtiyozlar, molmulk solig’i bo'yicha 2024 - 2025 - yillardagi o‘zgarish ko‘rsatkichlari mualliflar tomonidan o‘rganilgan.