FIZIKA TA’LIMIDA MANTIQIY TUZILISH SXEMANING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola orqali mualliflar bugungi kunning dolzarb masalalaridan bo‘lgan Fizika kursidan kurgazmali eksperimentlar, laboratoriya ishlari va masalalar echish jarayonida o‘quvchilar ongida ma’lumotlarni qayta ishlash ko‘nikmalari shakllan to‘g‘risida bir qatorda na’munalar ham kiltirgan.