ASTRONOMIYA FANINING TADQIQOTLARI VA YUTUQLARINI TA’LIM TIZIMIGA QО‘LLASHNING NAZARIY ASOSLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada zamonaviy astronomiya va uning ilmiy-tadqiqot yutuqlarini ta‟lim tizimiga qо„llashning nazariy asoslari yoritilgan. Mavjud astronomiya adabiyotlariga fandagi soʻnggi yutuqlarni kiritish masalasi koʻrib chiqilgan.