AROMATIK UGLEVODORODLAR.BENZOL. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o’quvchi Aromatik uglevodorodlar. Benzolni  nomlanishi ,olinishi va xossalari, hayotda ishlatilishi haqida tushunchaga ega bo’lishlari haqida yoritilib o’tilgan.