TIBBIY BIOLOGIYA FANINI O'QITISHDA DARS TEXNOLOGIYALARINING O'RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tibbiy biologiya va Genetika darslarini o'tish uchun bir qancha zamonaviy texnologiyalar va metodologiyalar mavjud. Ushbu texnologiyalar ta'lim jarayonini yanada interaktiv, qiziqarli va samarali qilishga yordam beradi. Maqolada tibbiy biologiya va genetika darslarini o'tish uchun foydali bo'lishi mumkin bo'lgan ba'zi texnologiyalar va usullar keltirilgan.