SHAXS TARAQQIYOTIDA MOTIVATSIYANING ROLI VA AXAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaxs taraqqiyotida motivatsiyaning ahamiyati, motiv va motivatsiyaning turlari, motavatsiyaning ijobiy va salbiy jihatlari ularni keltirib chiqaruvchi omillari tahlil etilgan.