ZAMONAVIY AVTOMOBILLARDA YANGI TURDAGI IYOD. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy avtomobillar dvigatellarining rivojlanish tendensiyalari, ularning ekologik xavfsizligi, yoqilg‘i samaradorligi va texnologik yangiliklari tahlil qilinadi. EIchki yonuv dvigatellarining modernizatsiyasi bilan bog‘liq ilmiy-texnik yondashuvlar ko‘rib chiqiladi. Maqola avtomobilsozlik sohasidagi global yangiliklar asosida tayyorlangan bo‘lib, dvigatel texnologiyalarining kelajakdagi istiqbollariga e’tibor qaratadi.