YURAK-QON TOMIR TIZIMI KASALLIKLARIDA REABILITATSIYA QILISHNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yurak-qon tomir kasalliklarida reabilitatsiya qilishning ahamiyati atroflicha tahlil qilingan.