FIZIKA TA’LIMINI YAXSHILASHDA ALLOMALARNING O’RNI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada mashinasozlik va muhandislik sohasida qo’llaniladigan innovatsion texnologiyalarni joriy etishda shuningdek, zamonaviy muhandislarni tayyorlashda Fizika fanining o’qitilishi va fanning shakllanish bosqichlarini ahamiyati to’g’risida gapirib o’tilgan.