UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA DIDAKTIK O‘YINLAR ASOSIDA INGLIZ TILINI SAMARALI O‘RGATISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Quyidagi tezisda ingliz tilini maktablarda o’qitishda didaktik  o’yinlardan foydalanishning samaradorligi haqida so’z boradi. Maktablarda dars jarayoniga mos holatda didaktik o’yinlarni olib kirish va foydalansh  o’quvchilar darslarni o’zlashtirish darajalariga ta’siri keng yoritilgan. Shu bilan birga didaktik o’yinlarning turlari va ahamiyati haqida so’z borgan.