O‘QUVCHILARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
vatanparvarlik, tarbiya, o‘quvchi shaxsi, milliy qadriyatlar, maktab, ota-ona, hamkorlik, zamonaviy yondashuv.