MAKTAB BITIRUVCHILARINI KASBGA YO‘NALTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilarning kasb tanlash jarayonida duch kelayotgan muammolari, bu boradagi psixologik, ijtimoiy va pedagogik omillar, shuningdek, ushbu muammolarni bartaraf etishning samarali yo‘llari ilmiy-nazariy jihatdan yoritilgan. Maktab bitiruvchilarini kasbga yo‘naltirish bo‘yicha mavjud yondashuvlar va tajribalar tahlil qilinib, pedagogik-psixologik tavsiyalar berilgan.