BO‘LAJAK INGLIZ TILI O‘QITUVCHISINING KASBIY-GNOSTIK KOMPETENSIYASINING MOHIYATI VA RIVOJLANISH YO‘NALISHLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada pedagogika sohasining dolzarb masalalaridan biri bo‘lgan kompetensiya tushunchasi tahlil etilgan hamda bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchisining kasbiy va gnostik kompetensiyalariga oid ilmiy fikrlar ko‘rib chiqilib, ularning rivojlanishi va ta’lim jarayoniga samarali ta’sirini oshirishga qaratilgan takliflar ishlab chiqilgan.