WATANǴA SADIQ MUZIKASHI - KARLIBAEV KLICHBAY KDIRBAEVICH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Usı maqalada Ózbekstan hám Qaraqalpaqstan mádeniyat tarawınıń pidayı wákili, tájiriybeli muzıkant hám bilimlendiriw shólkemlestiriwshisi Karlıbaev Klichbay Kdırbaevichtiń ómiri, dóretiwshiligi hám pedagogikalıq jumısı sáwlelendirilgen. Avtordıń balalıqtan baslanǵan kórkem ónerge muhabbatı, oqıw hám miynet procesindegi jetiskenlikleri, házirgi kúnde alıp barıp atırǵan basshılıq jumısları tiykarında jas áwladqa tásirsheń ibrat kartinası sızılǵan. Maqala dawamında muzıkalıq miyrastı dawam ettiriw, kórkem óner mekteplerin rawajlandırıw, jas talantlılardı tárbiyalawdaǵı xızmetler ayrıqsha atap ótiledi.