MA’MURIY-HUQUQIY NORMALAR VA MA’MURIY-HUQUQIY MUNOSABATLARNING HUQUQ FANLARINI O’RGANISHDA TUTGAN O’RGAN (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola huquq normalari,ma’muriy huquq normalari,huquqiy munosabatlar,ma’muriy huquqiy munosabatlar,Ma’muriy huquq normalarining mazmuni,turlari,tuzilishiga bag’ishlanadi.