NIKOH TUSHUNCHASI , NIKOH TUZISH SHARTLARI VA NIKOHNING TUGATILISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nikoh tushunchasi,nikoh tuzish shartlari,mulkiy munosabatlarning vujudga kelishi,nikohning tugatilishiga bayon etiladi