TUG’RUQDAN KEYIN TANANING QAYTA TIKLANISH JARAYONI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tug’ruqdan keying tiklanish tug'ruqdan keyin darhol boshlanadi va odatda olti dan sakkiz haftagacha davom etadi. Bu vaqt davomida tanangiz ko'plab jismoniy va hissiy o'zgarishlarni boshdan kechiradi, ba'zi alomatlar tug'ilgandan keyin bir necha oy davom etadi. Dam olish, tanangizga davolanish uchun vaqt berish va to'yimli ovqatlar iste'mol qilish tug'ruqdan keyin tiklanishingizga yordam beradi.