TRIGONOMETRIK FUNKSIYALAR VA XOSSALARI, GRAFIGI. DAVRIY JARAYONLAR. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada akademik litseylarda o‘qiydigan o‘quvchilarga  trigonometrik funksiyalar va xossalari, grafigi, davriy jarayonlar, trigonometrik tenglamalar yordamida trigonometriyani hisoblashni raqamli texnologiyalar yordamida o‘qitishni joriy etish orqali ta’lim sifatini oshirish, matematik tasavvur, mantiqiy fikirlash  haqida so‘z yuritilgan.