INSON HUQUQLARI VA ERKINLIKLARINI HIMOYA QILISHDA –QONUN USTUVORLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Insonning    qonuniy    manfaatlari,    huquq    va    erkinliklarini ta’minlashda  qonun  ijodkorligi,  mamlakatda  demokratik  islohotlarni  kuchaytirish, O‘zbekiston  Respublikasi  Oliy  Majlisining  inson  huquqlari  bo‘yicha  vakili (Ombudsman),Inson  huquqlari  bo‘yicha  O‘zbekiston  Respublikasi  milliy  markazi, qonun   hujjatlari   monitoringi   instituti,“Ijtimoiy  fikr”  jamoatchilik  markazi  va boshqalar