JAHONDA NOGIRONLIGI BO‘LGAN SHAXSLAR UCHUN ILK MAKTAB INTERNATLARNING OCHILISHI VA FAOLIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nogironligi bo‘lgan shaxslar uchun ilk maktab internatlarning ochilishi va faoliyat ko‘rsatishi yoritib berilgan. Bundan tashqari ushbu maqolada nogironlikni erta aniqlash, inkluziv ta’limga qabul qilish, o‘qitish haqida ma’lumot beradi.