ONA TILINING KASBIY FAOLIYATDA TUTGAN O‘RNI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ona tilining kasbiy faoliyatdagi ahamiyati, turli sohalarda to‘g‘ri va taʼsirli nutq madaniyatini shakllantirishdagi o’rni tahlil etilgan. Shuningdek, o‘zbek tilida sohaga xos atamalardan foydalanish, kasbga oid hujjat yuritish, muloqot, xizmat madaniyatidagi taʼsiri yoritilgan