TABIIY DORI VOSITALARIDAN FARMATSEVTIKA AMALIYOTIDA FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada tabiiy dori vositalarining zamonaviy farmatsevtika amaliyotidagi o‘rni, afzalliklari, qo‘llanilish sohasi va ulardan foydalangan holda tayyorlanadigan preparatlar haqida ma’lumot beriladi. Tabiiy kelib chiqishga ega bo‘lgan vositalar organizmga nisbatan yumshoq ta’sir ko‘rsatishi, kam nojo‘ya ta’sirlar bilan ajralib turishi tufayli dolzarb hisoblanadi.