VITAMINLAR, ULAR HAQIDA NIMALARNI BILISH KERAK (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada vitaminlarning organizmdagi ahamiyati, ularning turlari, yetishmovchiligi oqibatlari va to‘g‘ri iste’mol qilinishi haqida so‘z yuritiladi. Vitaminlarning har biri o‘ziga xos biologik funksiyaga ega bo‘lib, inson salomatligini saqlashda muhim rol o‘ynaydi.