AUTSORSING NIMA VA U BILAN O 'ZARO HAMKORLIK. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur  maqolada autsorsing va autstaffig tushunchasi,  autsorsing usullari, uni mamlakatimizda qo’llanishni boshlangani va autsorsing  boyucha qonunlar yoritib o’tilgan.