XURSHID DO‘STMUHAMMADNING “PANOH” QISSASIDA BADIIY PSIXOLOGIZM (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada badiiy psixologizmning haqida to‘xtalib, asar bosh qahramonining ruhiy kechinmalari va o‘y-xayollari tahlillar orqali tadqiq etilgan Ilmiy-nazariy qarashlar umumlashtirildi.