TUG’RUQDAN KEYINGI INFEKSIYALAR: OLDINI OLISH VA DAVOLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada tug‘ruqdan keyingi infektsiyalar va ularning oldini olish hamda davolash usullari haqida ma’lumot beriladi. Tug‘ruqdan keyingi infektsiyalar ayollarda jiddiy asoratlarga sabab bo‘lishi mumkin, shuning uchun ularni o‘z vaqtida aniqlash va davolash juda muhim. Profilaktik choralar, antibiotik terapiya va gigiyena qoidalariga amal qilish infektsiyalarning oldini olishda muhim rol o‘ynaydi. Zamonaviy diagnostika va davolash usullari tug‘ruqdan keyingi infektsiyalar bilan kurashishda samarali hisoblanadi.