KASB-HUNAR TAʼLIMIDA OʻQITUVCHI VA ISHLAB CHIQARISH TAʼLIMI USTASINING OʻRNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada kasb-hunar taʼlimi tizimida oʻqituvchi va ishlab chiqarish taʼlimi ustasining tutgan oʻrni, ularning kasbiy mahorati, pedagogik yondashuvi hamda zamonaviy talablar asosida taʼlim sifatini oshirishdagi roli haqida fikr yuritilgan.