CHAYKOVSKIYDIŃ OPERA JANRINDAǴI 3 BÓLIMLI FORMANIŃ ORNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bul maqalada Rus kompozitorı P.I.Chaykovskiydiń dóretiwshiligindegi Evgeniy Onegin operasınıń Lenskiy ariyası “Я вас люблю” diń talıqlanıwı haqqında sóz etiledi.