XORMEYSTER GÚLZAR NAǴMETOVA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bul maqalada xor tarawında kóp jıldan berli, miynet islep balalarǵa bilim berip kiyatırǵan xormeyster Gúlzar Naǵmetovanıń ómiri haqqında aytıp ótilgen.