BARQAROR RIVOJLANISHNI ISTIQBOLLARI: YASHIL TEXNOLOGIYALAR, MUQOBIL ENERGETIKA, YASHIL IQTISODIYOT TAMOYILLARI, EKOLOGIK SANOAT VA EIZLAR IMKONIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola O‘zbekistonni ekologik xavfsiz va innovatsion iqtisodiyotga yo‘naltirishda EIZlarning muhim rolini ta’kidlaydi va yashil iqtisodiyotga o‘tish jarayonining davom etishini ko‘rsatib o‘tadi.