ТАШКИЛОТНИНГ КОРРУПЦИЯГА ҚАРШИ КУРАШИШ БЎЙИЧА СИЁСАТИНИНГ УҚУҚИЙ АСОСЛАРИ ВА МАЗМУНИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Бугун бизлар давлатимизда ижтимоий-иқтисодий, сиёсий ва бошқа соҳаларда амалга оширилаётган ислоҳотларнинг гувоҳи бўлмоқдамиз. Бироқ, ҳанузгача бу ислоҳотларга тўсқинлик қилаётган коррупциявий хавф-хатарлар мавжуд.