ЎЗБЕКИСТОНДА СОВЕТ ДАВРИДА ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИ КАДРЛАРИНИНГ ИЖТИМОИЙ, МОДДИЙ АҲВОЛИ: МУАММОЛАР ВА САБОҚЛАР (1920-1941 ЙИЛЛАР) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ўзбекистонда совет даврининг 1920-1941 йиллардаги қишлоқ хўжалик кадрларининг моддий аҳволи, қишлоқ хўжалигига оид мутахассис кадрлар тайёрланиши, қишлоқ хўжалик ходимларини шакллантириш, оммавий касбдаги малакали кадрларни тайёрлаш, аграр корхоналарни юқори малакали мутахассислар билан таъминлаш муаммолари ва сабоқлари архив ҳужжатлари ва манбалар асосида ёритилган.