XORMEYSTER AYJAMAL TÓREMURATOVA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bul maqalada xor tarawında kóp jıldan berli, miynet islep balalarǵa bilim berip kiyatırǵan Ayjamal Jiemuratova Marqabaevnanıń ómiri haqqında aytıp ótilgen.