MEXRIBONLIK UYIDAGI BOLALAR TA’LIM – TARBIYASI VA PSIXOLOGIYASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolamiz mamlakatimizdagi mehribonlik uylarida yashovchi bolalar va ularning  bu yerga kelib qolish  tarixlari. Hozirda ta’lim – tarbiyasiga, ularning psixologiyasiga qanday ta’siri borligi haqida aniq yoritib beriladi. O’zbekiston Pespublikasida mana shunday bolalarga qanday imkoniyat va shartsharoitlar yaratilganligi  haqida ko’rib chiqamiz.