BUYRAK YETISHMOVCHILIGI KASALLIGI DAVOLASH USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada buyrak yetishmovchiligi va Uremiya, hamda surunkali diffuz glomenilonefrit, buyrak yetishmovchiligi, uremiyalarni davolash va profilaktikasi xususidagi fikrlar o’rin olgan.