LOGISTIKA VA MARKETINGNING O’ZARO ALOQADORLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi vaqtda jamiyat tomonidan hal etilayotgan yirik iqtisodiy, xom ashyoviy, energetik va boshqa muammolar jamiyat ehtiyojlarini va iqtisodiy resurslarga yo’naltirilganlikni kuchaytirib, marketingning iste'molchilik kontseptsiyasini ancha o’zgartirib yubordi. Marketing kontseptsiyasi shakllanib bormoqda. U nafaqat bitta shaxsning, balki butun jamiyat extiyojlarini qondirishga qaratilgan. Korxona foydasi, xaridor ehtiyojlari va jamiyat manfaatlarining o’ziga xos muvofiqlashuvi va o’zaro bog’lanishi sodir bo’ladi. Logistika, marketing kabi, iste'molchining manfaatlaridan kelib chiqadi.