Buyrak va oshqozon osti bezi transplantatsiyasi. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Buyrak va oshqozon osti bezining kombinatsiyalangan transplantatsiyasi buyrak etishmovchiligi va 1-toifa diabetga chalingan odamlar uchundir. Organlarni rad etish va infektsiya eng katta xavf hisoblanadi. Buyrakoshqozon osti bezi transplantatsiyasining prognozi odatda juda yaxshi.