BUYRAKDA KISTALARNING HOSIL BO’LISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Buyrak kistalari buyraklaringizda hosil bo'ladigan kichik, suyuqlik bilan to'ldirilgan yoki qattiq qoplardir. Buyrak kistalar hosil bo’lganda aksariyati  bemorlar buni bilishmaydi. Agar kistingiz murakkab bo'lsa, infektsiyalangan yoki boshqa organlarga bosim o'tkazsa, siz zudlik bilan  davolanishingiz  kerak bo'lishi mumkin.