POLITEXNIKUMDA YO‘L HARAKATI QOIDALARI FANINI O‘QITISH MUAMMOLARI VA YECHIMLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada politexnikumda yo‘l harakati qoidalari fanini o‘qitishdagi asosiy muammolar va ularning yechimlari haqida so‘z yuritiladi. Pedagogik metodlar, texnik vositalar va o‘quvchilar ongida xavfsizlik madaniyatini shakllantirish usullari ko‘rib chiqiladi.