AMNEZIYA HALOTIDAGI BEMORLARNI DAVOLASH CHORALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola orqali siz amneziya kasalligi boshlanishi , belgilari , davolash choralari haqida ma'lumot olasiz  .   Amneziya - bu xotiraning sezilarli darajada yo'qolishi. Buning sabablari ko'p bo'lishi mumkin. Ba'zida bu boshqa holatlarning alomatidir, lekin u ham o'z-o'zidan sodir bo'lishi mumkin. Bu o'tmishdagi xotiralarni o'z ichiga olishi mumkin yoki siz yangi xotiralarni yaratish va saqlashda muammolarga duch kelishingiz mumkin. Asosiy sababni davolash uni o'zgartirishi mumkin, ammo ba'zi holatlarda o'zgarmaydi.