JISMONIY TARBIYA FANINI O’QITISHDA KICHIK GURUXLAR BILAN ISHLASHNING ZAMONAVIY USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya fanini o’qitishning zamonaviy usullaridan foydalanib, o’qitish jarayonini samarali tashkil etish, jismoniy tarbiya fanini o’qitishda kichik guruhlar bilan ishlashning yutuqlari, kichik guruhlarn baholash mezonlarini to’g’ri  tashkillash.