IJTIMOIY TARMOQLAR TURLARI VA ULARNING ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDAGI AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda mamlakatimizda ta’lim islohotlarining rivojlanib borishi, ijtimoiy tarmoqlar turlari va ularning zamonaviy ta’lim tizimidagi ahamiyati muallif tomonidan keng yoritib berilgan. Qolaversa, ta’lim tizimida ijtimoiy tarmoq turlari va ularning zamonaviy vositalarini tadbiq etish bo’yicha taklif va tavsiyalar berib o’tilgan.