“QANNAZAROV BAXIT BABANAZAROVICH ÓMIRI HÁM DÓRETIWSHILIGI” (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bul maqalada Ózbekstan Qurallı Kúshleri quramında uzaq jıllar sadıqlıq penen xızmet etken, áskeriy orkestrdiń jumısı arqalı milliy ruwx hám kórkem ónerdi úylestirgen kóp qırlı shaxs - Qannazarov Baxit Babanazarovichtiń ómiri, kásiplik jolı hám mámleketlik sıylıqlar menen sıylıqlanǵan jumısı haqqında sóz boladı. Avtordıń muzıkaǵa balalıqtan bolǵan qızıǵıwshılıǵı, áskeriy tarawda kórsetken xızmetleri hám jas áwladtıń tárbiyasındaǵı úlesi sáwlelendirilgen. Sonday-aq, onıń shańaraqlıq qádiriyatları, perzentleri hám olardıń jámiettegi ornı arqalı Qannazarovtıń ibratlı ómiri tolıq ashıp beriledi. Maqala áskeriy xızmet, watansúyiwshilik hám kórkem ónerge bolǵan sadıqlıqtıń únles tımsalın sáwlelendiredi.