ZUXUROV MAXMUD MAQSETOVICH ÓMIRI HÁM DÓRETIWSHILIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bul  maqalada qaraqalpaqstandaǵi kamer  orkestriniń dirijorı, atqarıwshı, pedagog, docent Zuxurov Maxmud Maqsetovichtıń ómiri hám dóretiwshiligi haqqında sóz etiledi. Onıń muzıkalıq iskerligi, pedagogikalıq isleri,  orkestr menen birge islegen jumıslari hámde kórkem-óner tarawına qosqan úlesi haqqında maǵluwmat beriledi.