THE IMPACT OF SOCIAL MEDIA ON ENGLISH LANGUAGE DEVELOPMENT AMONG YOUTH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning ingliz tilining rivojlanishiga, xususan, yoshlar til madaniyati, lug‘at boyligi va muloqot uslublariga ta’siri o‘rganiladi. Maqolada Twitter, TikTok, Instagram kabi platformalarning tilga bo‘lgan ta’siri, ijobiy va salbiy jihatlari tahlil qilinadi. Til o‘rganishda ijtimoiy media qanday foydali vosita bo‘lishi mumkinligi va uning xavflari haqida fikr yuritiladi.