BALIQCHILIK XO’JALIKLARIDA XLORELLA ETISHTIRISH VA UNDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Xlorella ko’paytirish orqali tovar baliqlarini etishtirishningiqtisodiy ko'rsatkichlarini sezilarli darajada oshirish va baliq mahsulotlari sifatiniyaxshilash, baliqlarning kasallanishini kamaytirish, baliqchilik hovuzlaridagi tabiiyekologik