MILLIY KURASH – SPORT VA MA’NAVIYATNING BIRLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ayni paytda yuqori malakali sportchilar va kurashchilarni tayyorlash har bir murabbiyning sharafli burchidir. Jahon sport maydonlarida xalqaro musobaqalarda O‘zbekiston bayrog‘ini baland ko‘tarib yurishda yurtimiz polvonlarining xizmatlari beqiyos. Maqolada umumta’lim maktablarida milliy kurash bo‘yicha sport musobaqalarini tashkil etish haqida so‘z boradi..