GIMNASTIKA VA UNING SALOMATLIKDAGI O'RNI MASALALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Gimnastika sporti jismoniy tarbiya va sog‘lom turmush tarzining muhim bir qismi hisoblanadi. Gimnastika mushaklarni kuchaytirishga, moslashuvchanlikni oshirishga va muvozanatni yaxshilashga yordam beradi. Bu jismoniy rivojlanishning har qanday boshqa sport turi uchun asos bo‘lib xizmat qiladi. Maqolada gimnastika va uning turlari, salomatlikka ta'siri masalalari haqoda atroflicha fikr-mulohazalar bildiriladi.