BURUN KASALLIKLARI: ETIOLOGIYASI, KLINIK KO‘RINISHLARI VA ZAMONAVIY DAVOLASH USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Burun kasalliklari yuqori nafas yo‘llarining keng tarqalgan patologiyalaridan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada burun kasalliklarining etiologik omillari, asosiy klinik ko‘rinishlari, zamonaviy tashxis va davolash yondashuvlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda rinit, sinusit, burun to‘sig‘i deviyasiyasi va burun polipozi singari kasalliklar alohida ko‘rib chiqiladi.