INTEGRATSION TIBBIYOTDA KIPRIKLARNING ICHIGA O'SISHI KASALLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hiltlarning kiprik follikulalariga kirib, ularni o'tkir, qirrali va dag'allashtiruvchi-qo'pol qilib ichkariga aylantiradi. Buning natijasida sodir bo'lgan ishqalanish juda og'riqli kechadi. Videha Hakim aytishicha: "Bu illatning paydo bo'lishi ko'z qovoqlarining chegaralariga g'ayritabiiy hiltlarning o'rnashishini tajribasida ko'rganini" aytadi. Inverted kirpiklar, sovuq qotish, sovuq oyoqlari hissi, tez-tez, rangsiz va ko'p miqdorda siyish, och va nam til, chuqur-zaif puls.